BejelentésRANGER VA BAMAKO RALLY TEAM
THE GREAT AFRICAN RUN

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Bemutatkozás

Tisztelt érdeklődők szeretnénk bemutatni csapatunkat és tevékenységünket, köszönettel vesszük érdeklődését mellyel megtisztel bennünket.

Még pár nap és irány a Műjégpálya, a rajt helyszine és jan.16.-án irány Bamako. Úgy alakult, hogy csak ketten megyünk a versenyre.Zsolt nem tud most jönni velünk, -hiányozni fog.Igy most Ö lesz a "hátországunk".Elindultunk !!!!!
Minden kedves ismerősnek és szurkolónak üzenjük, hogy elindultunk.A mai nap és a további kalandjainkat a blog szerű izén olvashatjátok.!Célunk természetesen a 2010-es Budapest-Bamako versenyen való részvétel, és ott minél előkelőbb helyezés elérése.

Kattints a képre
Kattints a képre


Kattints a képre

Csapatunk a Ranger VA néven és 37-es rajtszámmal szerepel a Bamako Champion Challenge sorozatában az összesített versenyben jelenleg a 6. helyen állunk.

Kattints a képre

A 2009-es challenge sorozatot egy Mazda B2500-as típusú járművel kezdtük.
Majd a Bázakerettyei futamot követően egy Land Rover Discoveryvel folytattuk
Szponzort keresünk!


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?aniko [ 2010-02-05 17:02 ]

képek már vannak a galériában. nekem kedvencem az első, az árvaházban készült, Maryvel. ..aniko [ 2010-02-05 17:00 ]

az aktivitásunk csökkenésének oka egyértelműen a hibernáció.. :( sorrry. lassan azért igyekszünk összeszedni magunkat! képválogatás, videórendezés folyamatban.. :)lajbá [ 2010-02-04 20:40 ]

csá itthon világjárók!
mikor lesz az igaz történetek el - bemesélése?
na már nemazér hogy éppen érdekelne - de mégis!
sziasztok
lajbáfe [ 2010-02-04 18:39 ]

szia Anikó!
holnap jössz dolgozni? :)
semes, ha hívhatlak!
fezs [ 2010-02-04 14:38 ]

LEHET KÉRDÉSEKKEL, ÜZENETEKKEL BOMBÁZNI AZ ÉRINTETTEKET!!!!zs [ 2010-02-03 19:17 ]

A kalandtúra tovább folytatódik Bamako repülőterén!
a kifelé tartó gép eleve másfél órát késett-nem tudni ,miért.du 3-kor gurult be a 2 . 20-as induláshoz. Addigra viszont mások is begurultak-a reptér nem engedte felszállni a gépet, az utasok és a személyzet a váróban órákig figyelte az eseményeket, hogy a pilóta meg tud-e alkudni a helyiekkel. Végül most a percekben beszállhattak és elindulhattak több tízezer eurónyi illeték?, vám? baksis? kifizetése után. de mostmár a lovak közé kell csapni, hogy hazaérjenek, mielőtt elfogy a kerozin! Hát úgy tűnik, az idei Bamako rajtja mindenhol izgalmas!
Aggódó kedves isnerősök figyeljék a Budapest Airport érkezési infoit, utoljára 23.00 volt, de megy ez még hátrébb!zs [ 2010-02-01 14:10 ]

még mindig kénytelenek vagytok beérni velem- a szállodában nincs internet.
A tegnap azzal telt, hogy elvitték az árvaházba az adományt, meg ami a kamionban megmaradt-részletek majd itthon. Midenesetre ezek legalább valóban a gyerekekhez jutottak el!
Mondjuk kíváncsi lennék, mit nyilatkoznak a "szépségek" meg a szervezők arról, hogy Maliban iskolát akartak építeni,ehhez gyűjtötték az adományt. Vajon hol van?
repülőgép érkezik 3-án 20.10-kor Ferihegyre.
MEGSZŰNT A VEZETÉKES TELEFONUNK!!!fe [ 2010-01-31 07:57 ]

A 63. helyen végeztetek!
Tekintve az indulásotokat, és a résztvevők összszámát - ez szép! gratula!
Vámosok Titeket is megcsapoltak Bamakoban? kihez jutott adomány?
mikorra foglaljak egy kivetítős kocsmát, ahol mindenkinek beszámoltok az útról?
felajbá [ 2010-01-31 07:35 ]

JÓÓÓÓÓÓÓÓ reggelt Bamakkkkkkkóóóóóó!
mostmeg mehetek tornázni, csak azért, hogy felnézhessek Rátok! (fene a merev nyakamba.) akkor várok türelmessen, mikor írtok, de legfőképpen mikor mesélhettek az ÚTról.
na jó, aludhattok még egy keveset.
üdv
lajbázs [ 2010-01-30 20:35 ]

hát akkor eljött a nagy nap, MEGÉRKEZTEK BAMAKOBA!!!!!
GRATULÁLOK!
Mostantól lehet őket személyesen ostromolni hírekért, üzenetekért, képekeért itt a falon.
Én csak annyit tudok, hogy ott nincs hó! Viszont nekünk jól jönne egy kis sivatagi homok felszórni a járdát.hOZTOK V MENJEK ÉRTE?ZS [ 2010-01-29 17:29 ]

nemsokára levelezhettek újra a véghekkel, ma még érjétek be a hírekkel(műholdas). már maliban vannak,még kb 500 km a célig.ha akrnának, holnap odaérhetnének-de vajon akarnak-e?a repcsi csak a jövő héten jön, úgyhogy remélem, mindent megnéznek, amit csak lehet! MINDENKI JÓL VAN!!!GN [ 2010-01-29 11:24 ]

Halihó Anikócska,vigyike nagyon magadra.Várunk vissza,mindig te vagy a téma ebédnél,reggelinél mindenhol:),hu vajon,most mit csinálhatnak,hol lehetnek éppen.
Ebédlőben a te mosolygós tenegerparty képed van kirakva,nem kis méretben.
Ügyesek legyetek.
Veletek vagyunk.Hajrá,hajrá.
lajbá [ 2010-01-28 06:57 ]

hát ez szuper!
ahelyett. hogy világot látnának, fényképeznének, csak alszanak és jól vannak!! Kedves Zs! lécci hass oda, hogy mostmá kapják össze magukat, csapjanak a sárgának éppen nemmondható csikó hátsó felére, oszt halaggyanak!!! még lekésik a helyközi repcsit!
üdv
lajbázs [ 2010-01-27 19:22 ]

kedves ismerőseink!
az egész csapat a sivatagban aludt, katonai őrizet mellett.mindenki jól van és ők a szépségkirálynőkkel ellentétben nem unják! (na jó, nekik mondjuk nem is romlott el a sminkjük).európai mobil már nem jó! 30-40 fok van az itteni -10hez képest.jól elküdtük őket melegebb éghajlatra!zs [ 2010-01-26 17:26 ]

friss üzenet: a mai nap a mauritániába való átkeléssel telt. mindnyájan megvannak, átértek.Túl az aknamezőn már csak pár(ezer)km-nyi autózás vár rájuk és célbaértek. Jó a hangulat, jó a csapat. Több mint 30 autó tart bamako felé Villám Géza vezetésével (többen már korábban elindultak egyedül),a segélykamionnal együtt, a norvég Tv és a Travel Ch is velük tart. ötösével konvojban haladnak,esténként közös táborhely,várhatóan elsejére érnek le.Mobil ma még működött, utána műholdas telefon,új hírekkel jelentkezem, timeg tudósítsátok az RTL-t az eseményekről.jozsi [ 2010-01-26 00:15 ]

Reggel határátkelés és irány bamakó.majd kb Bamakóban jelentkezünk neten.Addig is köszönjük az értünk elmondott imákat.Na és persze a velünk levő konvolyban levőkért is.zs [ 2010-01-25 18:56 ]

Esti megbeszélés után még írjato, ha lehet! Hol mikor kellene felbukkannotok?
Homokot küldök, ha kell!jozsi [ 2010-01-25 16:38 ]

Édesem!Köszi a biztatást,mi már mennénk mert már nagyon be vagyunk sózva.Már láttunk ma lengyeleket is akik ideértek.Homokvas van,most már csak homok kell.Már ezt a "szép szállodát szivesen felcserélnénk egy Mauritán kampingre.lemosattuk a csíkót mert belepte a homok meg a kosz ki se láttunk belőle,úgy hogy este megbeszélés.Reggel indulás!Hiányoztok!zs [ 2010-01-25 15:45 ]

Helló, világjárók! örülök, hogy örültök! Az a kardám megjavítva és nem beszerelve biztos jó-én nem értek hozzá. De ha nincs beszerelve, legalább nem romlik el! Nagyon drukkolunk nektek, látjátok Zsolt még sérvet is kapott a nagy igyekezetben. Hívjatok, ha biztos az indulás, mindenki drukkol és üdvözöl titeket! Egész Taksony naponta nézte a riportot-persze csak mi nem láttuk! Na jó szelet! Homokvasatok van?

MEGÁLD TÉGED AZ ÚR A SIONRÓL!jozsi [ 2010-01-25 14:37 ]

Sziasztok!Mindenkit köszöntök a születésnapom alkalmából,amit Anikóval megünnepeltünk két húsgombócok paradicsommártásban konzervvel.speciális lett a törött kardánunk egy "alig használtat levágtak és a mienkre ráheggesztették.Az ára az vetekszik egy újéva(bár lealkudtam több mint a felére amit kértek)l úgy hogy nagyon jó,nem engedtem beszerelni beraktuk a csomagtartóba ,Jó lesz az még kategóriájú dolgok közé.Én is várom hogy induljunk.Egy kis statisztika:5240 km;68.12 óra vezetés mellett.max. sebességünk 143 km/h volt-ez biztos lejtőn,két büntetés,a másodikat már kiismerve a helyi szokást arabosan intéztem,így csak harmada lett.
A tegnapi igém az volt:Zs68/20 Áldott legyen az Úr!Napról-napra gondoskodik rólunk a mi szabadításunk Istene!Szela.
Mit mond:Merd rábízni magad és akkor valóságosan megtapasztalod hogy igaz az Ő szava!aniko [ 2010-01-25 14:05 ]

sziasztok!
most már biztos, hogy holnap indul a bamakós különjárat!! :) már gyülekeznek az autók, meg a motorosok! beszéltünk azzal a csapattal, akikkel már a kompnál is szervezkedtünk, ők is ideértek már, este kupaktanácsot tartunk majd a szállodában a holnapi indulásról, útvonalról. valószínűleg a Géza féle útvonalat is meg fogjuk kicsit variálni, nem megyünk be b2 beach-re, mert az kinyírja a kocsikat, meg elakadnak a homokban. a betonos fiúk mondták, hogy nagyon kevesen maradtak a szervezőkkel, fűztük őket, hogy jöjjenek velünk, de nem jönnek. délelőtt meghegesztették a kardánt, de nem szereltettük vissza, csak visszük magunkkal pótnak.most már nagyon be vagyok sózva, várom, hogy reggel végre induljunk!! :) apa állítja, hogy a víz most nyomokban meleget is tartalmaz,úgyhogy megpróbálkozom vele! :)zsolt [ 2010-01-25 08:50 ]

Sziasztok végre ide tudtam ülni a gép elé, azt hiszem sérvem lett. Azt még a netet sem tudom használni. Örülök, hogy jól vagytok, irigykedem ez aztán kalandos lehet. Vigyázatok magatokra, meg az autóra a Józsi a kardán szerelésről kérjen számlát ő tudja miért és a szerelőt is tájékoztassa mik a következmények!!! (hi)
Anikócska a képeket megkaptam de nem tudtam felapplikálni, gyönyörűek, nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott, és segíthetek nektek.
Nagyon vigyázzatok magatokra, kitartás és sok sikert.
üdv kawa2319lajbá [ 2010-01-24 19:30 ]

navégre!! láttam aképeket! a homokvihar nem semmi! nemmegmondtam, hogy nagyobb poroltót vigyenek!!!. de a tenger nem tűnt langyosnál melegebbnek, nem rohantak bele turistáink.
ahogy nézem a csapatoldlalakat, sok a műszaki hiba gond, de a hangulat fokozódik - egyesek elkezdtek vadul inni.
remélem Csikó nem ijedt meg sovány távoli rokonaitól, és tovább poroszkál a poros ország? úton.
üdv lajbázs [ 2010-01-24 18:34 ]

ez a nap más, mint a többi...
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

"Ezt mondja az Úr. Meggyógyítottam e vizeket! (2kir2:21)aniko [ 2010-01-24 17:19 ]

a szobából gyorsabb a net, úgyhogy laptopolunk, tettünk fel képeket! és tudok ékezettel írni.. :) gyönyörűen kisütött a nap, elült a homokvihar, lemegyünk a tengerpartra! :) képek a képgalériában!!aniko [ 2010-01-24 15:21 ]

eszter! irod, hogy a level megerkezett, remelem, akkor a szamla is! :) koszi anya!! :)aniko, jozsi [ 2010-01-24 15:19 ]

sziasztok! tegnap este nem tudtunk mar irni, mert a helyi erok uraltak a halot, mindenki netezett, nagyon lassu volt. minden ok, megerkeztunk Dakhlaba, a helyi cyber hotelben lakunk, ey csak minusz ketto, csillagos, van angol wc, meg zuhanyzo a szobahoz, igaz csak hideg viz van, meg enyhe mocsok. tegnap eltort a kardantengely 120nal, ugyhogy majdnem sikerult felborulnunk. apa kiszerelte, ami megmaradt belole, terep neggyel, hatsokereek hajtassal tudtunk tovabb jonni. eddig nem sikerult szerelot talalnunk, ma meg vasarnap van, zarva az alkatresz uzlet, reggel megyunk vissza a helyi segederohoz szerelni. talalkoztunk ket autoval, ok a www.gondwanateam.blog.hu ra irjak a blogukat, de ok nem varjak a gezat sem, elindultak ma.lementunk a beachre, gondoltuk lubickolunk egyet, meg napozunk, de olyan homokvihar lett, hogy szinte a partot sem lattuk. ugyhogy ma pihenes lesz, holnap szerelo, bank, vasarlas. aztan meglatjuk, hany csapat gyulik ossze, es irany bamako. a kepeket elkuldtuk mailben a zsoltnak, meg agadirbol, szoljatok neki, tegwe fel oket a galeriaba! ha sikerul, meg ma is probalaunk kuldeni.zs [ 2010-01-24 08:06 ]

este azt mondtátok, még írtok a falra! Várjuk!
néhányan a TV szerint még a homokozóban játszanakd [ 2010-01-22 19:50 ]

most beszéltem apáékkal,jó sokat autóztak lefelé,kb 500 km-t. A tengerparton kempingeznek francia nyugdíjasok társaságában. Nappal 30 fok és sok teve, mindről fénykép, de egy sincs itt.éljen a nyaralás!lajbá [ 2010-01-22 18:27 ]

remélem Csikó, Anikó és Józsi poroltották szomjukat a marokkói társasúton. Mindenesetre én itt mindennap locsolom az utat, hogy ne porozzon, ha majd erre írják az alternatív pályát.
aszongyák, a bamakói repülő, ki tudjátok majd nyújtani a lábaitokat!
üdv
lajbáfe [ 2010-01-22 12:37 ]

Anikó!
megkaptam a leveled Afrikából :)
nagy keflázban égünk - hiányzol!
homokot ne felejtsd!
meddig mentek végül?
fezs [ 2010-01-21 22:34 ]

Lajbá,te mindig nagy hóhányó voltál-most legalább okod is van rá.vagy várd ki a globális felmelegedést!

az ÚTONÁLLÓKNAK :lehet, hogy a végén egyedül mentek Bamakoba? Legalább lesz hely a repülőn! A Dakaros Liszi szerint a homokban 1.5 barra le kell engedni a kereket.Lassan más embert már nem is mutat azRTL. Lehet, hogy csak ő maradt meg?-na vigyázzatok, majmot ne hozzatok, az van itt is!lajbá [ 2010-01-21 22:13 ]

örülök a jó híreknek - a rosszat pedig tartsátok meg!!. élvezzétek életet, még ha mások meg próbálják akasztani az idő kerekét! fotózni arrafelé tilos????
üdv lajbá, mennem kell havat lapátónyi!aniko, jozsi [ 2010-01-21 16:59 ]

sziasztok. zsolt, kicsit maceras nekunk csutortokot mondani ekezettel az arab billentyun.. :) de megoldottuk, betut masoltunk. itt vagyunk agadirban, talaltunk egy net komplexumot :) muanyag stokival, meg kedves arabokkal :) jol vagyunk, meg mindig egyedul jovunk, egy csapat biztosan jon utanunk, fesbol, meg a geza. majd dakhlaban kiderul, hany csapat jon ssze, addig meg 1000 kmt kell megtenni. az eddigi tavunk 4000km. az elozo ejszaka egy minusz csillagos szallodaban telt, furodni, pisilni nem nagyon mertunk, de aludtunk nehany orat, vagyis csak en, mert apa mar a sivatagon morfondirozik;; :) a kocsi (keresztneven CSIKO) nyekereg meg mindig, megyunk, keresunk egy helyi szerelot a difibe olajat onteni. indulunk majd tovabb meg egy kicsit lejjebb, ott meg majd alszunk valahol; az ejszakak nem tul melegek, de nappal gyonyru ido van, boven husz fok felett; ne aggodjatok!!zs [ 2010-01-21 11:25 ]

Marrakeshből telefonáltak,az éjszakát visszább töltötték valami kétes panzióban.A dolgok egyre ragadósabbak, az ételek cukrosabbak,az utcán pálmafa és majmok,de végülis minden jó. Agadir felé tartanak.A szervezés elég akadozó,valami homokszem mehetett a gépezetbe. A legtöbben alternatív útvonalakon autóznak. Találkozó hétfőn Filippinél(-vagy daklánál). A nyomkövető 5 autót mutat-a többiek egyenlőre szürkeszamár üzemmódban vannak.lajbá [ 2010-01-20 19:00 ]

Sziasztok HÉTALVÓK! olvastam más bejegyzésen, hogy egy betű elírása miatt ARBOC vagy mi a szösz, több csapat árnyékra vetődött - no meg a 62 óra menetből csak 6 óra 40 perc volt az állásidő. Remélem Ti szép helyen múlatjátok majd az időt!!. a féltengleyből pedig csinálajatok negyedtengelyt, így lesz még egy tartalék is. Hát a fotók hun marattak???
üdv lajbá
ui: küldtem át papírzacsiban meleget - no meg ittam egy kis paprikás-mézes házipáleszt! egészségetekre!!!aniko, jozsi [ 2010-01-20 09:32 ]

sziasztok. most keltunk fel, egw gyonyoru marokkoi vendeghazban aludtunk. keresunk egy szerelot, mert nagyon nyikorog a feltengely, nem birta a tegnapi megprobaltaltast, kicsit offroadoztunk vele egy agyagos hagon :) utana indulunk tovabb lefele, probalunk estig marrakeshig jutni, ha nem sikerul, nomadkempingelunk. ne aggodjatok, jol vagyunk, mar nagyon varjuk a meleget. aniko, jozsilajbá [ 2010-01-19 22:56 ]

jarmukovetes.hu honlapon le van írva előszőr egy programot jkell telepíteni, aztán látod ki merre beduinozik.
csá
lajbázs [ 2010-01-19 21:18 ]

Lajbá,te hol nézed őket a nyomkövetőve? csak azt ne mondd, hogy engem is látsz!lzs [ 2010-01-19 21:13 ]

Töredékes, de eredeti információk alapján mindenki Marokkóban van ,egész éjjel tartó bürokrácia után. Itt is maradnak 25-ig, amikor is indul a bátorságpróba Bamakoba. Addig Marokkóban zajlik az akadályverseny B verziója,amit jó néhányan fakultatív programnak tekintenek.A hangjuk alapján jól vannak,remélem, hogy a következő napokban, amikor már nincsenek ilyen nagy kötelező távok,ők is tudnak nekek írni. Addig is kedves css,fe,NP és a többiek, szurkoljatok. A Dunavidék TV rendszeresen interjúvolja őket telefonon is,de nekem még nem sikerült kifognom őket adásban.css [ 2010-01-19 11:07 ]

innentől már tehenes helyett tevés termékes esték következnek!
közös kérdés: hogy vagytok???N.P. [ 2010-01-19 10:21 ]

Jó talajt! :)LAJBÁ [ 2010-01-19 08:38 ]

A KOMP ÁTÉRT A NYOMKÖVETŐ SZERINT, MOST MÁR CSAK FEL KELLENE ÉBREDNIÜK, HOGY NEHOGY VISSZAHOZZA ŐKET!!LAJBÁ [ 2010-01-18 21:51 ]

na ez egy jó hír! de most kezdődik AFRIKA!!! okosan ügyesen és fotozzatok sokat! készüljetek az élménybeszámolóra!! most már kamionosnak is elmehetnétek úgy nyomtátok!
ha gond lenne, a sárga níveát kilapátoltam a hóból 1 hónap alatt bárhova elszaladok vele értetek!
üdv
lajbázs [ 2010-01-18 20:27 ]

odaértek a komphoz a betonosokkal együtt
10-kor eligazítás, utána átkelés
Géza és vállalkozóbb kedvűek tesznek egy "Villám"-látogatást Bamakobazs [ 2010-01-18 15:14 ]

aki hallja,adja át(ha érinti)
A Budavár Tours mai kérésemre újra azt a választ küldte, hogy a végleges álláspont szerint az eredeti időben és helyről, tehát Bamakoból jön a gép. Aki nem veszi igénybe, az a teljes összeget kötbérként köteles befizetni-vagyis senkinek nem térítenek vissza semmit!!!!zs [ 2010-01-18 12:32 ]

Akik az RTL közvetítésein próbálják követni, azoknak jelentem,nemcsak telefonon, hanem képben is megvannak(ma délben még a tegnap éjszakai adást ismételték).Ha csak látjátok, onnan lehet felismerni Anikót, hogy ő szép.Ha hallod, akkor onnan, hogy okos, ha tenni kell valamit, akkor abból, hogy jó.egyébként pedig az az én piros sídzsekim van rajta.Majdcsak sikerül valahogy azonosítani. zszs [ 2010-01-18 11:30 ]

Barcelonán túl irány ma este a kompig, ha lehet nem így "féktelenül",hanem inkább fékkel. Szerveződik a csapat, a szervezők minden segítséget megígértek a továbbállóknak-mondjuk esetleg ők is továbbmehetnének! Éjszaka elvileg kompolás, holnapra talán többet tudunk. zsfe [ 2010-01-18 06:26 ]

Tudtam! Tudtam!
úgyhogy most marhára sajnálom, hogy nem voltam kint szombaton, hogy elbúcsúzzunk, így rajtam maradt a takaró! pedig mennyit dolgoztunk vele a css-ben!!!
megpróbálom a képeket - legalább - vmi weblapra feltenni
Ch-nak meséltem, hogy nem indultok - ő megértőbb volt. papa szempontjait vette figyelembe - Ch is lányos apa :) én bosszankodtam, hogy elengeditek a féllehetőséget, és reménykedtem. nem is mertem sms se írni, mert mi van, ha épp menetben vagytok!
ÉS IGEN!!!
várom a friss híreket, majd css-ből is jelentkezünk
fezs [ 2010-01-17 20:44 ]

ma este a francia-spanyol határig gurulnak,holnap a komphoz.
a hangulat kielégítő, még sokaknak viszket a pótkereke, hogy Bamako felé vegyék az irányt
jó játékot!lajbá [ 2010-01-17 12:23 ]

szóval csak nem akartátok, hogy tovább táccsam, az egyébként mások által is elég büdösnek mondott számat!
de a lényeg a lényeg.
hajcsatok!!!
a nyomkövető csak négy kocsira van feltéve - lochner group- ezt bárki láthatja. csak úgy érdekességképpen villám géza 80 km-rel ment rövidebb úton, csak egy magyarországi cím volt ahol mind a négy autó megfordult, és mellesleg volt akinak a napi átlagsebessége 114Km/óra volt!!!! sepisisekakisetankolásnopont?
a gugliban skubizlak benneteket, de legalább az autó tetejét neoenosra mázoltátok volna!
apropó. a pekingi cél nem kamu!! occó pici kínait vegyetek!!
üdv
lajbákawa2319 [ 2010-01-16 11:39 ]

Hát ez tré!
Nagyon sajnálom ami történt.
Most olvastam a lustee-ék oldalát már 14.-én szó volt róla.
Még egyszer nagyon sajnálom ami veletek történt.
Kitartás.
üdv Zsoltilajbá [ 2010-01-15 19:19 ]

a titkos fegyvert betettétek a csomag aljára?? a fehér por sem maradt ki? vigyek még valamit!
na csá
lajbákawa2319 [ 2010-01-15 15:13 ]

Na aztán mindent bele, Holnap a rajton ott leszünk. Drukkolunk.
Sajnálom, hogy kimaradok, de azért lélekben veletek vagyok.
sok sikert!!!
lajbá [ 2010-01-08 18:43 ]

én inkább a hősők teréről indulnék!!!
mi az igazság, honnan indultok és hova érkeztek? tényleg a rajtnál jelentik be hogy peking a cél?
sziasztok!
lajbázs [ 2009-12-30 21:07 ]

Ez a két hét gyorsan elrepül, aztán ti is-hiányozni fogtok!LAJBÁ [ 2009-11-20 19:49 ]

sziasztok!
hogyévagytok?
jöttök 28-án?
bezzeg a sárba nem jöttetek a 3tusára!
várom ahíreket Rólatok!
üdv
lajbáaniko [ 2009-09-11 17:18 ]

a bamakos oldalra még mindig nem sikerült felaplikálni.. vmi nem stimmel. vagy nem kaptunk olyan felh.nevet, jelszót amivel kéne, vagy csak nem emlékszünk rá.. :(Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!